avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un sfat daca se poate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un sfat daca se poate

Buna ziua,

Numele meu este Andrei si am o functie de conducere intr-o companie de curierat foarte importanta pe piata.In urma cu 2 saptamani aproximativ a disparut un plic cu o suma de bani (aproximativ 1000 $) si conducerea securitatii intr un fel sau altul ma acuza pe mine de disparitia banilor. Pe camerele de filmat se observa faptul ca sunt toate plicurile bagate in saci dar exista unele dubii in privinta schimbarii unui plic ce contine bani cu altul gol.Sa pus in discutie si testul cu poligraful , eu unul sunt o fire emotiva si cu siguranta voi pica testul .Se poate sa fiu acuzat doar pe baza unei filmari neclare sau a unui test cu poligraful pozitiv ?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 19:16, 5 Decembrie 2010
puteti refuza testul poligraf
nu puteti fi acuzat doar pe baza unei inregistari necclare.
Angajati-va avocat.
Depinde care sunt probele in acuzare.Cu avocat angajat va puteti apara mai bine decat singur.
Testul poligraf coroborat cu inregistrarea si inca o proba poate duce la condamnarea dvs.

avocat Claudiu Lascoschi
90% e intimidare...deci in timpul audierilor fiti scurt, fara detalii inutile si pastrati-va pozitia .
Daca accepta sa dea declaratie trebuie sa raspunda la toate intrebarile care ii vor fi puse.
Nu scrie doar ce are el chef...
totusi domnul avocat are dreptate,din cei 1000 de dolari,poate plati un avocat.la politia s-ar putea sa declare si ce nu vrea.un avocat,cu siguranta l-ar scoate curat.

Alte discuții în legătură

Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)
Furt firma -- cu usa deschisa arimed arimed Buna ziua, Am o problema si am incredere ca ma puteti ajuta cu un sfat. La magazinul la care lucrez a fost comis un furt. Problema aparuta este ca usa ... (vezi toată discuția)
Testul poligrafului Mari.an Mari.an de exemplu: Accept testul poligrafului fara ca eu sa fi savarsit vreo fapta si totusi in urma careia sunt suspectat. Daca acuzatorul nu detine alte probe ... (vezi toată discuția)