avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... carte de identitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

carte de identitate

O prietena care e studenta in anul I la ASE si-a luat un job si a plecat din locuita parintilor, mutandu-se cu chirie(contract in regula). I-a fost furata CI si pentru a-si face una noua trebuie sa vina unul din parinti cu actele apartamentului. Parintii stau tot in Bucuresti dar nu vor sa vina cu actele casei la politie pt a-si ajuta fiica. Ce poate face prietena mea in aceste conditii? Nu mai are pe nimeni in Bucuresti.
Cel mai recent răspuns: 1966 , utilizator 19:14, 5 Decembrie 2010
daca proprietarul nu doreste s-o ia in spatiu, merge cu acel contract de inchiriere la politie si-si face carte de identitate provizorie
Prevederile in vigoare ,obliga solicitantul sa prtezinte document pentru spatiul cu destinatia de locuinta
In condiriile in care parintii nu doresc sa desfasoare demersul a facilita copilului lor intocmirea formalitatilor necesare eliberarii actului de identite ,respectiv nu vor sa vina cu actele casei la politie,exista varianta incheierii unei declaratii notariale
Multumesc de raspuns. Nu vor sa vina si nici sa incheie vreo declaratie notariala. Considera ca daca a plecat nu mai au de ce sa o ajute. Sa se descurce singura cum poate!
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil - nu pot sa imi fac ci pentru ca niciunul dintre parinti nu vrea sa isi dea acordul pentru primirea in spatiu laurateodora laurateodora Am 18 ani,parintii mei nu au fost casatoriti niciodata,acum sunt separati,eu sunt in custodia mamei din anul 1995.In situatia actuala locuiesc la mama intr-un ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate alina_25 alina_25 o cunostiinta a cartii de identitate din nefericire si-a pierdut cartea de identitate si s-a dus sa isi ia alta noua cand sa dus acolo pe langa ca a ... (vezi toată discuția)