avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se poate intampla in cazul in care nu ti se ia in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se poate intampla in cazul in care nu ti se ia in considerare demisia?

In cazul in care demisia nu se aproba, cele 15 zile de preaviz au fost efectuate, ce efecte negative pot avea loc? Poate fi influenatata activitatea din cartea de munaca, etc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 5 Decembrie 2010
Buna ziua. Demisia nu se aproba, ci se aduce la conostinta.
armiangel12 a scris:

In cazul in care demisia nu se aproba, cele 15 zile de preaviz au fost efectuate, ce efecte negative pot avea loc? Poate fi influenatata activitatea din cartea de munaca, etc?


Demisia operează încetarea contractului de muncă, în mod unilateral, fără a fi necesară aprobarea acesteia de către angajator.
Asa cum v-am mai spus pe celalat topic deschis de dvs, aplicarea unei sanctiuni disciplinare se face numai dupa ce s-a facut o cercetare disciplinara prealabila .

:offtopic:
NU mai postati de mai multe ori aceeasi problema ... este o incalcare a Regulamentului de postare.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la locul de munca in timpul preavizului RAMIVA84 RAMIVA84 am si eu o nelamurire: sora mea este in perioada de preaviz.maine este ultima zi dar nu se poate prezenta pentru ca trebuie sa mearga la un interviu pentru un ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara sanducatanas sanducatanas Am o mare rugaminte: Ce trebuie sa cuprind un dosar de cercetare pentru desfacerea contractului de munca?Care sunt pasi care trebuie facuti? (vezi toată discuția)
Conflicte de munca anomim2014 anomim2014 Buna ziua, Va cer ajutorul ref la o situatie: Am informat o angajata ca I se diminueaza numarul de ore pe cartea de munca s salariul, pentru ca e incapabila, ... (vezi toată discuția)