avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Model de fisa de evaluare pentru agentii de politie ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Model de fisa de evaluare pentru agentii de politie comunitara

va rog sa ma ajutati cu un model de fisa de evaluare pentru agentii de politie comunitara.
ma intereseaza in mod expres indicatorii de performanta.
merci anticipat.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:47, 9 Decembrie 2010
Solicitati modelul la compartimentul de resurse umane.Sunt singurii avizati in acest sens.Pentru functionarii publici sunt diferite de contractuali.
Exemple de indicatori de performanta: nr. de conflicte aplanate/evitate; nr de patrulari lunare; nr. de reclamatii in ceea ce priveste conduita in timpul serviciului; nr. de pv contestate in instanta; etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului 2012 dumi32 dumi32 Buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine in cazul personalului contractual al unei institutii de stat subordonat primariei care este modelul cadru de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a contesta lismanumagda1 lismanumagda1 Lucrez in domeniul sanitar.De curând au fost completate fisele de evaluare.Care sunt pasii necesari pentru a contesta si daca exista posibilitatea de a -mi ... (vezi toată discuția)
Fisa postului utiliyator utiliyator In luna ianuarie 2010 fisele posturilor vor fi actualizate. Care este timpul legal maxim pe care un functionar il are la dispozitie pentru a contesta fisa ... (vezi toată discuția)