avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului 2012

Buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine in cazul personalului contractual al unei institutii de stat subordonat primariei care este modelul cadru de completare al fisei postului conform legislatiei in vigoare pt ca la functionarii publici a ramas hg.611/2008 dar la noi care este tot hg.775/2008, trebuie sau nu sa contina obiectivele de performanta si criteriile de evaluare si daca aveti va rog un model de fisa postului pt personal contractual ex. inspector specialitate gr II la compartimentul Resurse umane . Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 3 Iulie 2012
Fisa postului va trebui sa contina si criteriile de evaluare ... vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului KINGA123 KINGA123 Buna Ziua, am o nelamurire privitoare la intocmirea fisei de post. Daca , in fisa postului a unei persoane figureaza ca atributie indeplinirea activitatii ... (vezi toată discuția)
Fisa post personal contractual institutie publica lucretia voinea lucretia voinea Care este actul normativ care stabileste forma si fondul in care se elaboreaza fisa postului pentru personalul contractual din cadrul institutiilor publice? ... (vezi toată discuția)
Care este procedura pentru promovarea in grad profesional imediat superior celui detinut? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu care e procedura(detaliata pe etape) ce trebuie urmarita pentru promovarea in grad profesional imediat superior celui detinut pentru un ... (vezi toată discuția)