avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

daca apartamentul este obtinut de catre sot in urma unui partaj cu fosta sotie dupa casatoria noastra banca ma poate executa pe acest apartament sau numai pe bunurile obtinute in timpul casatoriei?
Cel mai recent răspuns: laurateodora , utilizator 10:52, 6 Decembrie 2010
daca numai dvs sunteti debitor, numai dvs raspundeti pt acest credit cu bunurile si veniturie proprii, sau partea dvs din bunurile comune.
aprtamentul e bunul propriu al sotului
Depinde de contract.
Daca ati girat cu apartamentul sau daca sunteti co-debitor va poate executa orice bun.
Aveti ipoteca pe apartament?
am ipoteca dar la un credit la care platesc ratele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita sotie pt credit nevoi personale sot Anka1983 Anka1983 Deci problema mea este asa. Sotul a luat un credit de nevoi personale in prima luna de casatorie, nu am girat si semnat pentru el.Acum nu si-a platiti ratele ... (vezi toată discuția)
Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent - executare silita ContSters294253 ContSters294253 buna ziua .am un credit si din cauza neplatii ratelor din cauza problemelor financiare banca ma someaza cu executare silita, mai am o poprire pe statul de ... (vezi toată discuția)