Plangerea prealabila o pot face la sediul ANOFM (nu la sediul AJOFM care m-a disponibilizat)?
O alta intrebare este daca pot cere o audienta la forurile superioare, respectiv: ministrul MMFPS sau presedinte ANOFM. Din cate stiu exista Corpul de Control al minstrului care poate verifica in unitatile subordonate modalitatea in care s-au stabililit si respectat criteriile de disponibilizare.
Sunt f. public disponibilizat in baza urmat acte normative: OUG 68/2010, HG 728/2010 pt modificarea si completarea HG 00/2009, HG 662/2010, ORDINUL ministrului MMFPS nr 615/27.057.2010, ORDINUL Presedintelui ANOFM 589/03.08.2010, Nota Presedintelui ANOFM 1908/02.08.2010 cu privire la demersurile ce se impun pt aplicarea HG 662/2010, decizia dir institutiei privind aprobarea listei criteriilor privind procedura de restructurare si reorganizare, preavizul si media obtinuta in urma aplicarii criteriilor de restructurare. Mentionez ca disponibilizarea nu s-a efectuat in urma vreunui concurs, criteriile unde am fost punctata slab sunt cele la care s-a facut evaluarea de catre seful de compartiment si dir. institutiei(note pe care au refuzat sa mi le prezinte la cererea verbala). De asemenea, mentionez ca in ultimii 5 ani am avut calificativul f. bine. Conform noii organigrame dupa ce am fost disponibilizata din compartiment pe postul meu a fost adusa o colega din alt compartiment cu functie identica(grad, treapta de salarizare). Intrebarea care nu ma lasa sa dorm la ora asta este daca am vreo sansa in instanta si ce motive as putea sa invoc?
Urmeaza sa parcurgeti proce4dura preaqlabila si sa contestati raspunsul autoritatii ierarhic superioare la instanta de contencios administrativ.Cred ca aveti sanse reale de cistig.Succes
~ final discuție ~