avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiuni FP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiuni FP

detin impreuna cu fratii mei un nr. de actiuni la Fondul proprietatea castigate dupa demolarea locuintei parintilor nostri prin L 10 si Legea 247. Cum sa procedez la iesirea din indiviziune sa le impartim egal la fiecare sa poata face fiecare ce doreste cu ele. La notariat se plateste taxe procent din valoarea lor???Cat ar costa taxele?

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune Dumitru Beniamin Hotea Dumitru Beniamin Hotea Buna seara. Ma intereseaza daca este legal , ca in cazul in care se doreste iesirea din indiviziune , sa fie perceputa taxa notariala egala cu cea care se ... (vezi toată discuția)
Separare de succesiune Cik22 Cik22 Bună ziua, Nu este cel mai potrivit titlu pentru acest subiect însă sper să mă fac înțeles și totodată adresez rugămintea de a primi răspunsuri ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune valpetcu valpetcu Buna, Puteti sa-mi spuneti care ar fi cea mai avantajoasa varianta pentru a face un partaj succesoral? Este mai bine sa-l facem prin notar? si in cazul ... (vezi toată discuția)