avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sechestru asigurator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sechestru asigurator

In urma depunerii unei cereri de certificat de grefa in solutionare, (pentru ridicare sechestru asigurator), in cat timp se poate ridica sechestrul si de catre cine? De catre proprietar sau de catre asociatia de proprietari? Iar in cazul in care cererea are un raspuns favorabil, in momentul cand se merge cu ea la cadastru, solutionarea este imediata, sau dupa o perioada mai lunga de timp?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:11, 6 Decembrie 2010
inlaturarea sechestrului o face instanta de judecata. dupa solutionare, faceti copie legalizate de pe incheiere si apoi mergeti la cadastru spre radiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicarea unui sechestru pus de tribunalul militar - pe cine chem in judecata? vladutza50 vladutza50 Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta. Pe vremea comunismului s-a pus un sechestru de catre Tribunalul Militar (pe vremea aceea) pe un imobil, urmand ... (vezi toată discuția)
Sentinta partaj soti- radiere notari din cartea funciara Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua, care instanta este competenta sa solutioneze cererea de radiere notari din cartea funciara( respectiv sechestru asigurator si interdictia de ... (vezi toată discuția)
Adjudecatar persoana juridica delta95 delta95 Am adjudecat la o licitatie un apartament ca persoana juridica. La oficiul de cadastru mi s-a refuzat intabularea imobilului din cauza ca este un sechestru ... (vezi toată discuția)