avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... care sunt pasi care trebuiesc urmati cand esti ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

care sunt pasi care trebuiesc urmati cand esti amenintat cu moartea

ce trebuie sa fac daca am fost amenintata ca sunt (rezolvata) pana la craciun , am si martori si inregistrari
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:46, 7 Decembrie 2010
Depuneti plangere penala la politie pentru infractiunea de amenintare.
dupa depunerea plangeri el mai are voie sa se apropie de mine
Asta depinde de el.
Legea nu va confera protectie sub acest aspect in acest moment.
Oricum daca va omoara sau va agreseaza va fi suspect.
ce trebuie sa fac pentru mai multa siguranta?
Dupa parerea mea singura varianta este angajarea unui avocat care sa va apere efectiv si sa convinga politia ca va aflati in pericol.Daca avocatul nu convinge politia...degeaba...
Dar,mai inainte trebuie sa convingeti dvs. avocatul...dupa parerea mea...
Alte modalitati juridice efective prevazute de lege nu aveti.
Sunteti cumva...fara aparare...

Alte discuții în legătură

Impuscarea unei persoana care imi incalca proprietatea privata andoseg2 andoseg2 Buna ziua, Daca detin terenuri agricole iar persoane necunoscute patrund pe terenurile mele si fura , pot sa le impusc ? Voi fi tras la raspundere pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in mod frecvent sunt amenintat de catre o persoana ... anicagrecu anicagrecu Buna ziua, In mod frecvent sunt amenintata de catre o persoana datorita locului de parcare, insa doresc sa previn situatii neplacute si sunt interesat de ... (vezi toată discuția)
Mandat de retinere romaduck romaduck Am fost victima unei agresiuni.Am fost oprit in strada de 4 tineri in fata unei discoteci.Acestia mi au lovit repetat masina.reusind sa parchez autoturismul am ... (vezi toată discuția)