Am fost victima unei agresiuni.Am fost oprit in strada de 4 tineri in fata unei discoteci.Acestia mi au lovit repetat masina.reusind sa parchez autoturismul am iesit afara din acesta iar agresorii au continuat sa ma loveasca.In ajutorul meu au sarit alti 2 prieteni.Dupa ce s a incheiat lupta ne am retras in club.La scurt timp au aparut rudele acestora pentru a continua ce incepusera ceilalti.Totul este filmat mai putin momentul cand am parcat masina.Cred ca ati si putea sa vedeti deoarece a fost difuzat pe Prima tv (teroare in apuseni) pe 6 noiembrie 2013.Deoarece politia a picat prost iar noi le am reprosat s au gandit ca ar fii cazul sa ne dea si noua mandat de retinere(eu fiind victima unei agresiuni).As dori sa vb cu un avocat care m ar putea indruma ce sa fac.
S-a luat masura retinerii deoarece este vorba de o infractiune flagranta iar dvs sunteti banuit de savarsirea infractiunilor de "incaierare" si "ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice", parerea mea,dupa descrierea dvs.
Daca niste indivizi te ataca este normal sa te aperi.
Daca vin sa loveasca cu toporul masina e normal sa te aperi si sa iti aperi bunul.
Daca nu a fost ucis nici unul dintre agresori nu ar trebui sa existe temei de retinere.
Daca ar fi fost ucis unul dintre agresori retinerea ar fi putut sa dureze mai putin de 24 de ore daca agresiunea a fost legitima.
In Romania exista probleme deosebit de serioase pe aceste aspecte desi exista cazul Iovan unde a vanat infractori ca pe iepuri si nu a patit nimic.Omul fugea de la locul faptei si a fost impuscat in cap...
Daca astazi ar fi procedat asa sunt de parere ca ar fi fost condamnat pentru omor.
Depinde foarte mult epoca la care se comite o anumita fapta...de omor sau nu...
Depinde foarte mult si daca exista avocati sau nu si mai depinde si cu cine tine politia daca cei nevinovati nu au avocat...la momentul audierilor...
Ultraj
sunyigabi
imi poate spune cineva, daca un politist in civil este batut fara motiv intro discoteca, merge ultraj contra bunelor moravuri? (vezi toată discuția)