avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul energie termica apartament fara repartitoare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul energie termica apartament fara repartitoare

Buna seara!
Am nevoie de putin ajutor.As dori sa stiu,cum se calculeaza energia termica la un apartament care nu are repartitoare.Mentionez ca in bloc majoritatea au repartitoare.Sunt insa si cateva apartamente care nu au dorit sa monteze aceste repartitoare.De aceea as dori cum se calculeaza energia termica pentru cei care nu au repartitoare montate.
Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:54, 11 Ianuarie 2011
Formula pentru cei care NU au repartitoare este:
cel mai mare consum inregistrat pe repartitoare la un apartament similar ca suprafata din scara * 10% + partea de caldura la comun.

Caldura la comun se repartizeaza tuturor apartamentelor de pe scara respectiva, indiferent ca sunt sau nu contorizate, ca sunt conectate sau deconectate, proportional cu cota-parte indiviza (suprafata utila - fara balcon)
Multumesc pentru informatie.O singura nelamurire mai am: inmultit cu 10%?
Da
* 110% :)
Asa e, scuze!
Adica se mai adauga 10% fata de cel mai mare consum :)

Alte discuții în legătură

Formula calcul energie termica pentru incalzire apartament care renunta la repartitoare eliasav eliasav Ma intereseaza formula de calcul a energiei termice pentru incalzire in cazul unui apartament care renunta la repartitoare. Elocvent ar fi un exemplu de ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura la pausal DragomirR DragomirR Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 5 scari, unde scarile A,B si C au un bransament de caldura si scarile C si D alt bransament. Sunt singurul apartament la ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura fara contract si cota uluitoare Udan Udan Buna seara Luand in considerare urmatoarele date: - Am reziliat contractul cu firma prestatoare de servicii de repartizare costuri, trimitandu-le o ... (vezi toată discuția)