avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil 2011
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil 2011

Buna seara,

Am vazut si eu decizia guvernului si un singur lucru nu am inteles. Intre pragul de 600 ron si cel de 3600 ron, care este procentul aplicat? 85% sau 72% cat este acum dupa taierea de 15% din iunie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:01, 27 Ianuarie 2011
teoretic 70%, practic......
Multumesc

Si acea prima de 500 ron se acorda lunar pana la implinirea celor 24 luni? Sau doar o singura data?:)
1. Indemnizatia pentru CCC se calculeaza aplicand 85% asupra mediei venitului net pe 12 luni si apoi se aplica reducerea de 15%.
2. Cei 500 lei se acorda lunar.
multumesc
Buna seara! As dori sa stiu daca in urma ordonantei de urgenta se mai iau in considerare veniturile din drept de autor obtinute in cele 12 luni anterior nasterii? Va multumesc. O seara cat mai buna in continuare.

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal monik1980 monik1980 Buna ziua, Primul meu copil a implinit varsta de 2 ani pe 3 dec. 2010, iar acum sunt in concediu prenatal cu al doilea copil. Cum se calculeaza acest concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu crestere copil georgiana55 georgiana55 Buna ziua! Am si eu o problema! Sotul meu a avut in ultimele 12 luni doua locuri de munca, fara intrerupere, dorim sa intre el in concediu de crestere copil ... (vezi toată discuția)
Nasterea celui de al 2-lea copil inainte de a termina cic pentru primul copil - firma in insolventa juridica Ramona2010 Ramona2010 Buna ziua, ma aflu in CIC pana in noiembrie 2010, iar in octombrie 2010 urmeaza sa dau nastere celui de-al 2-lea copil. Firma la care am lucrat se afla in ... (vezi toată discuția)