avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... memoriu explicativ - necesar acte primarie pt locuinta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

memoriu explicativ - necesar acte primarie pt locuinta din fondul locativ

buna seara, ma poate ajuta cineva cu un model de memoriu explicativ, necesar pt primarie in vederea atribuirii unei locuinte din fondul locativ de stat conform Legii 114/1996 ?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Denysasweet4you , utilizator 12:44, 21 Februarie 2018
Buna ziua a-şi dori şi eu un memoriu locativ explicit pentru o locuinţă sociala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spațiul locativ Marchidan Elena Marchidan Elena As dori un model de memoriu adresat pt spațiul locativ, în vederea obținerii unel locuințe sociale, în urma u evacuării prin legea 112 (vezi toată discuția)
Locuinta sociala Catalinaradu Catalinaradu Buna ziua! As avea o intrebare legata de locuinte sociale. Am primit in urma cu cativa ani o locuinta de la primarie, insa aceasta, nici atunci si nici acum nu ... (vezi toată discuția)
Redobândire cameră confiscată pe motive economice Vlad.IB Vlad.IB Bună ziua, În anul 1970, casa străbunicului meu a fost confiscată de stat pe motive economice. Casa a fost ulterior răscumpărată, mai puțin o ... (vezi toată discuția)