avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Debit societate telefonie mobila-amenintare executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Debit societate telefonie mobila-amenintare executare silita

Primesc acasa pe numele fostului meu sot instiintari de plata pentru un debit neachitat firmei [editat] din 2004.
Instiintarile vin din partea firmei [editat]. Ultima adresa era insotita si de o cerere de executare silita careia i se va da curs daca debitul nu va fi achitat pana in 13.12.10
Deoarece am doar hotararea de divort definitiva si irevocabila fara partaj va rog sa-mi spuneti daca exista posibilitatea unei executari silite asupra imobilului sau bunurilor odata ce persoana pe numele careia figureaza debitul nu mai locuieste la aceasta adresa. Debitul initial era de 600 lei iar acum este de 6732 lei.
Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac?
Multumesc pentru sprijin.
Ultima modificare: Duminică, 4 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 01:57, 11 Decembrie 2010
Urmare modificarii survenite prin divort,dvs,eventual puteti comunica recuperatorului ca debitorul nu mai locueste la adresa unde i s-a comunicat inscrisul
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
ynocentta, utilizator
2010- 2004 = 6 ani. N-a intervenit prescriptia?!
Sfatul d-stra este sa apelez firma recuperatoare si sa le explic situatia/eventual sa le trimit si o copie dupa hotararea de divort? Credeti ca exista posibilitatea unui partaj ,,fortat'' pentru recuperarea debitului?
Dvs ca si persoana ,nu aveti nici o obligatie in raport de debitor si obligatiile contractuale asumate si neonorate de catre acesta
creditorul, dupa ce urmareste bunurile/ veniturile proprii ale debitorului, poate cere partajul bunurilor comune pt a putea executa silit partea debitorului.
in cazul datoriei asteia, cred ca si elena, ca e prescrisa

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Executare silita,prescriptie nicu 68 nicu 68 In anul 2004,am contractat un credit,ptr.un aparat electronic,folosit de firma la care lucram.Nu s-a achitat integral,si cam acum un an au inceput sa vina ... (vezi toată discuția)
Executare pt un contract de telefonie mobila marius.n marius.n prin 2003 am incheiat un contract cu connex(pe vremea aceea asa se numea), dar nu am putut sa-l platesc si am renuntat la el, in timp mi au venit in casuta ... (vezi toată discuția)