avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

am platit 130 Euro unei persoane care a promis munca pe 3 luni in germania .Suntem vreo 30 de persoane, acum cand am cerut banii inapoi ne ameninta sa nu mergem la politie ca s-ar putea sa avem oaspeti nedoriti .Ce se poate face? am inteles ca mai are plingeri depuse la politie din 2009, dar i-si face incontinuare plinul., oare pina cand? Ana
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 13:10, 7 Decembrie 2010
Formulati plangere impotriva respectivei persoane la politie sau parchet
ar fi bine ca toti cei pagubiti sa depuneti plangere la parchet
Promisiunea respectivului este materializata printr-un inscris/document?
Cu cat fac mai mult plangere cu atat mai bine. Ideal ar fi sa faca toti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in germania ContSters118014 ContSters118014 buna seara!anul trecut am lucrat in germania si acolo am aflat ca pentru a obtine un contract de munca in germania nu avem de facut numai sa trimitem prin fax ... (vezi toată discuția)
Sunt amenintat cu moartea calinsb calinsb Apelez la comunitatea Dumneavoastra intrucat nu stiu cum sa procedez. Orice sfat va fi binevenit si va multumesc anticipat. Faptele sunt urmatoarele: Sunt ... (vezi toată discuția)
Amenintata Daianahahaha Daianahahaha Buna ziua,de ceva timp o domnisoare dintro localitate inveciata mie,ma ameninta in contnu ca ma bate ca ma nenoroceste si alte chesti de genu asta,la ... (vezi toată discuția)