avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in prestatie tabulara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in prestatie tabulara

Ma poate ajuta cineva cu un model de actiune in prestatie tabulara? Sau stiti un site unde pot gasi asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 23:13, 6 Decembrie 2010
- din păcate nu cred că veţi găsi un model, însă câte date utile le puteţi lectura pe site-ul [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte la infiintare persoana fizica autorizata catalindmarin catalindmarin Buna ziua Va rog sa ma ajutati intr-o problema (cu siguranta s-a mai scris aici despre ea): Ce acte sunt necesare pentru a deveni o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Unde găsesc un expert în stenografie Hamarsold1944 Hamarsold1944 In 2009 o ruda din familia mea a dat o depozitie la proces pentru tatal meu, depozitie care a fost stenografiata. Din pacate tatal meu a decedat, eu am cerut ... (vezi toată discuția)
Solicitare sentinta dizolvare societate lemontee lemontee Buna ziua, Societatea la care lucrez are un debitor care a fost radiat din registrul comertului anul trecut; intrucat debitul nu este mare, nu am atacat ... (vezi toată discuția)