avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu am mai primit salariul, ce-as putea face?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu am mai primit salariul, ce-as putea face?

lucrez la o firma care nu a mai dat salariu la oameni de o luna jumatate..ce sar putea face?:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 7 Decembrie 2010
Sesizati oficial ITM
Altceva ce as mai putea face?
O actiune in instanta. Se depune la Tribunalul in a carei circumscriptie aveti domiciliu. Litigiul este scutit de plata taxelor judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de munca vinerica vinerica Buna ziua! Nu stiu cui sa ma adresez? si daca ma poate ajuta cineva intr-o problema ,litigii de munca? Am lucrat la o societate privata si am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Restante salariale teutzu teutzu Lucrez ca paznic la un restaurant. nu am mai primit salaril din iulie. Acum vrea sa ne dea in somaj. Ce putem face sa luam drepturile salariale? Va ... (vezi toată discuția)
Recuperare restanta salariala jmenarul2002 jmenarul2002 am incetat activitatea de la locul de munca acum 1 saptamana ....adika mai exact mi sa dus termenu de preaviz .....eu de la aceasta firma nu am mai primit ... (vezi toată discuția)