avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... continuitate indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

continuitate indemnizatie crestere copil

Am urmatoarea speta: sunt mama unei fetite de 1 an si 5 luni si insarcinata cu al doilea copil in 7 luni. Potrivit noilor modificari avute in vedere de guvern, concediul de crestere copil va fi redus la 1 an. Astfel de la 1 ianuarie concediul pe care il am pt cresterea primului copil va inceta, aspect ce se va intampla inainte de a intra in cel pentru cresterea celui de-al doilea. In masura in care as intra in concediu prenatal as beneficia de continuitate spre a avea o indemnizatie in cuantum egal cu cea pe care o am acum? Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 7 Decembrie 2010
Ati inteles gresit, noile prevederi se vor aplica mamelor care vor naste dupa 01.01.2011.
Concediile si indemnizatiile aflate in derulare raman neschimbate, si anume se mentine concediul pentru ingrijirea copiilor de doi ani si indemnizatia cu o valoare cuprinsa intre 600 si 3400 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postantal sau concediu pt cresterea copilului? eKa_2012 eKa_2012 Buna ziua! Sunt mamica unui bebelus de 1 an si jumatate si insarcinata in 6 luni cu cel de-al doilea copilas. Momentan ma aflu in concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal, indemnizatie pentru ccc alexandra1234 alexandra1234 Buna ziua, am nevoie de un mare ajutor. sunt insarcinata in 16 saptamani si am auzit mai multe variante si nu stiu care este corecta. 1. daca intru in ... (vezi toată discuția)
In legatura cu indemnizatia pt. cresterea copilului bianca009 bianca009 Buna ziua din decembrie 2013 fac un an de cand m am angajat. Salariul meu brut este 1000 ron si ma intereseaza cum trebuie sa procedez daca vreau sa fac un ... (vezi toată discuția)