avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire contract prestari servicii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire contract prestari servicii

La decesul parintilor, am aflat de existenta unui contract de prestari servicii incheiat de dumnealor cu o firma care se ocupa de "consultanta si asistenta in retrocedari". Discutam despre un teren pe care l-au detinut si a fost preluat abuziv de comunisti.Intelegem ca este obligatoriu sa preluam atat activul cat si pasivul mostenirii,(este stipulat si in contract) dar, in acest moment eu doresc continuarea contractului si fratele meu nu mai doreste acest lucru(chiar daca este obligat). Exista vreo posibilitate de a ne separa in acest contract?

Alte discuții în legătură

Trei mostenitori t.robert47 t.robert47 In urma decesului unuia dintre parinti,dupa dezbaterea succesiunii,mostenitorii au aflat ca exista un contract de prestari servicii cu o clauza (mostenitorii ... (vezi toată discuția)
Domiciliu fiu adult in casa parintilor Alina07 Alina07 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Am un frate (31 ani), adult, casatorit (cu un copil de 2 ani si 10 luni, unul de 1 an si unul in curs de nastere in ... (vezi toată discuția)
Mostenirea datoriilor defunctului cojocaruconstanta cojocaruconstanta Buna ziua, Fratele meu impreuna cu concubina au detinut impreuna un apartament proprietate personala in cuantum de 50% fiecare. Cum acesta proprietate era pe ... (vezi toată discuția)