buna ziua! sunt angajata ca referent la primaria din comuna si in aceasta vara am obtinut diploma de licenta in asistenta sociala, la o universitate de stat. forma de invatamant urmata a fost la ID. am depus actele doveditoare pentru transformarea postului, si marirea salariului ,insa primarul refuza sa faca acest lucru , cu toate ca schema prevede post de asistent social cu studii superioare. mentionez ca momentan am salariul brut de 740 ron.
rugamintea mea este daca primarul procedeaza corect, iar daca nu , va rog sfatuiti-ma cum sa procedez in mod legal si la cine sa ma adresez. multumesc.
La stabilirea posturilor s-a avut in vedere buna functionare a institutiei. Ocupati un post pentru care se cere o pregatire medie (cerinta minima privind nivelul studiilor). Faptul ca dv. ati obtinut o diploma de licenta nu este un motiv ca postul sa fie transformat mai ales ca spuneti ca exista un post vacant ce necesitat studii superioare. Daca acest post vacant nu este blocat, poate fi scos la concurs, va inscrieti si...succes.