avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Angajare - participare la concurs
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Angajare - participare la concurs

vin cu rugamintea,de a-mi raspunde la cateva nelamuriri.
Cum as putea sa particip la un concurs din cadrul unei primarii pe un post superior cu vechime de 5 ani.
-din anul 2006-2008 am lucrat pe peioada determinta la primarie ca referent cu probleme de asistenta sociala,iar dupa revenirea titularului m-am transferat la alta primarie si am lucrat din 2008-2012 tot pe asistenta sociala,iar tot in aceeasi perioada 12.01.2008-2013.02.01 am lucrat ca si consilier juridic cu timp partial,(4ore)cand am fost angajata ca si consilier superior am prezentat adeverinta ca sunt in ultimul an de studiu,spunetim cum pot sa-mi justific pe aceasta perioada, mentionez ca mi-am luat liceenta in iunie 2008.
pentru a-mi depune dosarul la concurs, spunetim va rog daca am conditiile de participare la concurs, mentionez ca postul este tot din asistenta sociala
Cel mai recent răspuns: leontina26 , utilizator 20:10, 6 Martie 2013
Anuntul institutiei cu privire la scoaterea la concurs a postului respectiv trebuie sa cuprinda si conditiile de participare pentru a putea participa la concurs.

Din informatiile furnizate de dumneavoastra doar vechimea de 5 ani este incompleta incat nu pot sa imi dau seama la ce se refera acea vechime. Poate fi vorba de vechimea in munca sau vechimea in pozitia de asistent social.

Mai mult decat atat, chiar daca ati lucrat din anul 2006 licenta in studii de specialitate ati obtinut doar ln luna iunie 2008. Prin urmare, incadrarea in munca pe o pozitie cu studii superioare poate fi calculata ulterior absolvirii studiilor superioare cu diploma de licenta.
postul este temporar vacant,5 ani in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, pentru ocuparea functiilor publice de executie de grad profesional principal; am mai lucrat in perioada 2006-2013 ca si consilier juridic la o firma cu contract de munca cu timp partial(4ore)in acea perioada nu aveam studiile terminate, mi-au cerut in acea perioada doar adeverinta ca sunt inscrisa la facultate,ca sa pot lucra pe consilier superior,
Primarul chiar doreste sa particip la concurs dar vreau sa stiu cum pot sa -mi fac dovada celor 5 ani in pecialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice,pt inscrierea la concurs este suficient o adeverinta de la firma, anexa 1 adeverinta care inlocuieste cartea de munca este suficient

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare inspector asistent camelia caprila camelia caprila Buna ziua! Am lucrat ca inspector si apoi ca sef serviciu ca 4 ani in cadrul unor Directii din cadrul Primariei.In aceasta perioada ca si studii am avut ... (vezi toată discuția)
Cerinta concurs primarie sinai sinai Din 2007 am lucrat la o primarie in compartiment asistenta sociala.pana in 2016 cand am demisionat.insa facultatea de sociologie psihologie am terminat o in ... (vezi toată discuția)