avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cerinta concurs primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cerinta concurs primarie

Din 2007 am lucrat la o primarie in compartiment asistenta sociala.pana in 2016 cand am demisionat.insa facultatea de sociologie psihologie am terminat o in 2010.as vrea acum sa particip la un concurs pe un post asemanator la o alta primarie.pot reusi?mi se cere 9 ani in specialitatea studilor.sa inteleg ca trebuia sa am studii finalizate inca sin 2007?sau se considera vechime ca am fost pe acel post...
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:29, 10 Noiembrie 2016
Mai concret.la primaria unde as vrea sa particip la concurs .postul e de functionar public.inspector superior cu 1.cere 9 ani vechime in specialitatea studiilor.am fisa postului de la primaria unde am lucrat 9 ani la asistenta sociala.am adeverinta care atesta acest lucru.insa nu am studii superioare de 9 ani.am din 2010.ce parere aveti.am sanse?
Nu precizati daca in 2010 vi s-a transformat functia din nivel studii medii la studii superioare. Oricum ar fi, chiar daca vi s-a transformat postul in 2010, in cel mai bun caz aveti 6 ani vechime in specialitatea studiilor, nu 9 cum se cer pentru o functie publica clasa I grad profesional superior. Nu aveti cum sa participati la concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)
Angajari - functionar public danaoli danaoli Sunt angajata la primarie de 5 ani pe post de inspector protectie civila dar prin dispozitia primarului am in atributii tot ce tine de asistenta sociala.Am ... (vezi toată discuția)
Angajare - participare la concurs leontina26 leontina26 vin cu rugamintea,de a-mi raspunde la cateva nelamuriri. Cum as putea sa particip la un concurs din cadrul unei primarii pe un post superior cu vechime de 5 ... (vezi toată discuția)