Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu o chestiune. Trebuie sa introduc in actul constitutiv 3 noi coduri caen. Cum se poate face asta? Pot sa redactez un act constitutiv actualizat in care sa introduc cele 3 noi coduri si sa il depun la ORC sau trebuie hotarare aga? Care sunt pasii de urmat pt introducerea in actul constitutiv de noi coduri caen?
va multumesc!
Aveti nevoie de urmatoarele: act aditional sau hotarare asociati cu contorul de cuvinte aferent in vederea publicarii in Monitorul Oficial, act constitutiv actualizat, cerere de inregistrare tipizata si declaratie model 2 sau 3 dupa caz, pentru autorizarea activitatilor.
Va multumesc ca mi-ati raspuns. Am vorbit la ORC si mi-au zis ca nu se mai accepta acte aditionale, doar hotarare aga. Care e termenul minim in care pot sa convoc aga (pot sa convoc in 3 zile aga), intrucat timpul ma cam preseaza? Trebuie neaparat publicata convocarea in M.Of. sau pot doar intr-un ziar?
Va multumesc
Daca e SRL mergeti la registrul comertului sa va redacteze actele pe loc, fara nicio convocare. Asta in situatia in care pot fi de fata toti asociatii. Daca se impune convocarea, aceasta trebuie sa se faca in conditiile art. 195 alin. 3 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata.
Daca e SA, atunci convocarea se face in conformitate cu art. 117 alin. 2 si 3 din aceeasi lege, sau in conditiile art. 121 candHotararea AGA trebuie sa fie semnata de toti actionarii.
Chestia ca nu se mai admit acte aditionale numai hotarari la registrul comertului cred ca este o gluma.
Da, stiam de acele prevederi legale, speram sa fie vreo "portita" despre care nu stiam eu....
Cat despre actele aditionale mi-au spus ca nu le mai accepta din 2007... si iar am crezut ca o fi vreo prevedere despre care eu nu stiu...
Asadar ma sfatuiti sa redactez un act aditional si sa il depun impreuna cu actul constitutiv actualizat?
Neclaritati
camiha
Daca o societate vrea sa isi modifice obiectul principal de activitate, in sensul ca obiectul principal devine obiect secundar de activitate, si acestea ... (vezi toată discuția)