avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale introducere cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

introducere cod caen

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu o chestiune. Trebuie sa introduc in actul constitutiv 3 noi coduri caen. Cum se poate face asta? Pot sa redactez un act constitutiv actualizat in care sa introduc cele 3 noi coduri si sa il depun la ORC sau trebuie hotarare aga? Care sunt pasii de urmat pt introducerea in actul constitutiv de noi coduri caen?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 18:20, 11 Decembrie 2010
anagr a scris:

Va multumesc ca mi-ati raspuns. Am vorbit la ORC si mi-au zis ca nu se mai accepta acte aditionale, doar hotarare aga. Care e termenul minim in care pot sa convoc aga (pot sa convoc in 3 zile aga), intrucat timpul ma cam preseaza? Trebuie neaparat publicata convocarea in M.Of. sau pot doar intr-un ziar?
Va multumesc

Buna seara!
Am o rugamite la dumneavoastra: in ce oras v-au spus ca nu se mai accepta decat Hotararea AGA?
Va multumesc si va urez toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere obiecte secundare de activitate robertsega32 robertsega32 Cat costa sa introduci doua obiecte secundare de activitate in statut? Se publica un Monitorul Oficial tot statutul modificat, sau doar mentiunea privind ... (vezi toată discuția)
Neclaritati camiha camiha Daca o societate vrea sa isi modifice obiectul principal de activitate, in sensul ca obiectul principal devine obiect secundar de activitate, si acestea ... (vezi toată discuția)
Act aditional sau decizia asociatului unic ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri. In cazul in care se doreste completarea actului constitutiv si cu alte obiecte de activitate (activitatea principala ... (vezi toată discuția)