avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Verificare marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Verificare marturie mincinoasa

Buna ziua,
In dosarul de cercetare penala pt.vatamare corporala(25 zile ingrijiri medicale)exista declaratia tatalui faptuitorului , la politie ,care este total diferita de ce data in fata judecatorului (omul era beat si de fapt nu stie ce s-a intamplat si vrea doar sa-isi apere fiul).Mai este de audiat 1 martor care a lipsit si ma intereseaza ce pot face pentru a se analiza ambele declaratii si a se constata ca este o alta declaratie.si de fapt este o declaratie mincinoasa.
Ma intereseaza daca pot depune justificarea desp.materiale si la intrunirea cu ultimul martor deoarece acum au fost audiati martorii si mie nu mi s-a dat cuvantul.Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:16, 7 Decembrie 2010
Judecatorul va analiza toate declaratiile martorului.
Puuteti face si plangere la politie.
In ce stadiu se afla dosarul ?
Ati formulat deja plangere penala pentru lovire si alte violente ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere plangere mariuscrisan mariuscrisan Baiatul meu a fost la un majorat intr-un sat. Acolo l-a injurat pe unul dintre cei prezenti. Un prieten de-al celui injurat i-a dat un pumn in mandibla. S-a ... (vezi toată discuția)
Supus unei agresiuni,cateva opinii va rog!!! geoadrian geoadrian buna,am 17 ani,am luat 2 pumni de la un coleg (16 ani),iar altul m-a tinut(17 ani).M-au urmarit dupa orele si m-au prins singur.In urma acestor lovituri am ... (vezi toată discuția)