avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie-concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie-concediu crestere copil

As dori sa stiu si eu pentru mamele care nasc in luna decembrie cat vor sta in concediu pt crestere copil?Am vazut ca noua lege spune ca pt mamele care nasc in 2011 concediul este de 1 an, iar pt cele care sunt in plata concediul ramane de 2 ani. Mentionez faptul ca in concediu pt crestere copil se intra dupa cele 42 de zile de la nastere. Astfel, cele care nasc in decembrie in ce categorie intra?Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 7 Decembrie 2010
Avand in vedere ca s-a mentionat clar ca de noua lege beneficiaza mamele care nasc in 2011, atunci cele care nasc in dec beneficiaza de vechile conditii.
ancaelenabadea a scris:

As dori sa stiu si eu pentru mamele care nasc in luna decembrie cat vor sta in concediu pt crestere copil?Am vazut ca noua lege spune ca pt mamele care nasc in 2011 concediul este de 1 an, iar pt cele care sunt in plata concediul ramane de 2 ani. Mentionez faptul ca in concediu pt crestere copil se intra dupa cele 42 de zile de la nastere. Astfel, cele care nasc in decembrie in ce categorie intra?Multumesc mult!

Mamele care nasc in decembrie li se va aplica actualele reglementari ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de mama joel joel daca sotia mea naste pe 22(atunci este programata la cezariana)sau ma rog pana la sf anului intra in noua grila de indemnizatie?Deoarece domnul...Boc a spus ... (vezi toată discuția)
Nelamurire concediu cresterea copilului gavroche83 gavroche83 Salut...am o intrebare ...vom deveni parinti pe 19 sau 20 decembrie anul asta, atunci sotia mea este programata pentru cezariana...in situatia asta sotia mea ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra din ccc1 in ccc2 fara sa merg la serviciu? e_rainbow_love e_rainbow_love Am un copil si sunt in concediu de crestere. La anul in Dec. mi se incheie concediu maternal dar planuiesc sa raman din nou insarcinata si vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)