avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Banca de date personale - clienti inscrisi la o sala ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Banca de date personale - clienti inscrisi la o sala de fitness

Buna ziua,

Am o sala de fitness si colectez datele personale ale clientilor in scopul utilizarii lor pentru desfasurarea afacerii. Trebuie sa instiintez vreo autoritate sau sa obtin vreo autorizatie pentru acest aspect? De ce informatii am nevoie pentru a procesa datele personale ale clientilor in corformitate cu prevederile legale?

Nu sunt sigura ca am incadrat bine selectia forum-ului dar nu am gasit ceva specific.

Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ContSters180821 , utilizator 14:56, 7 Decembrie 2010
Pai va trebuie avizul celor de la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ca sa prelucrati date cu caracter personal.
Consimtamantul clientului ca dvs sa le folositi in scopul urmarit, etc.
Multumesc mult pentru raspunsul prompt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa-mi dau datele personale ca sa am acces la o sala de fitness? Tepes Tepes Sub pretextul ca trebuie sa dau o declaratie ca nu am nici o pretentie daca as avea vreo problema de sanatate in timpul utilizarii aparatelor din sala de ... (vezi toată discuția)
Legea privind protectia datelor cu caracter personal corinuta corinuta Am inteles ca aceasta lege se ocupa cu protejarea datelor cu caracter personal, as dori sa aflu unde gasesc exact interdictia de a furniza CNP persoanelor ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal lenareg lenareg Pentru transmiterea REVISALULUI este necesara inregistrarea la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor? (vezi toată discuția)