avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs contestatie la executare poprire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs contestatie la executare poprire

Buna ziua!
Am si eu o speta al carei raspuns nu reusesc sa il gasesc. Ca urmare a unor debite pe care le aveam la finante mi-au fost poprite conturile. Am formulat contestatie la executare, contestatie ce a fost respinsa. Consider ca respingerea este una neintemeiata deoarece titlul executoriu care a stat la baza popririi eu l-am atacat mergand pe procedura prealabila administrativa. Comisia de solutionare a contestatiilor mi-a admis plangerea si a desfiintat partial decizia de impunere ce a fost avuta in vedere in momentul in care s-a infiintat poprirea. Apararea mea in fond a fost acea ca nu mai exista o creanta certa lichida intrucat decizia de impunere a fost desfiintata partial si poprirea tb infiintat pt o suma mai mica. Instanta a respins dar eu vreau sa formulez recurs. Ati mai avut astfel de spete? Ce aparari mai pot formula legat de acest aspect pt ca poprirea s-a facut pe o suma mult mai mare si instanta nu a tinut sema de decizia prin care eu am obtinut desfiintarea deciziei de impunere

Alte discuții în legătură

Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)
Adresa de infiintare a popririi adriannn adriannn Buna ziua. Intre societatea X si Y a existat o relatie comerciala. Societatea X a primit de la Finante ,,o adresa de infiintare a popririi asupra sumelor ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)