avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine ma ajuta sa dau statul in judecata pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine ma ajuta sa dau statul in judecata pentru diminuarea cu 15% a indemnizatiei pentru CCC?

BUNA ZIUA,cine ma ajuta sa dau statul in judecata pentru oprirea din indemnizatie crestere copil de 15%? credeti ca am sanse sa castig?? cred ca bani nu am sa-i vad dar imi sta pe suflet situatia asta.
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
NICU LUCAN, utilizator
Cel mai recent răspuns: NICU LUCAN , utilizator 09:37, 14 Decembrie 2010
Buna ziua,
Mai intai va rog sa ne spuneti despre ce indemnizatie este vorba.
NICU LUCAN a scris:

BUNA ZIUA,cine ma ajuta sa dau statul in judecata pentru oprirea din indemnizatie de 20%? credeti ca am sanse sa castig?? cred ca bani nu am sa-i vad dar imi sta pe suflet situatia asta.

20% ... ???? .... poate 15% ...:)
ma scuzati,indemnizatie crestere copil,15%
Buna seara. Nu cred ca exista nici o sansa pt castig. Este la fel cum s-a intamplat cu 25% diminuare salarii la bugetari.Daca veti da in judecata s-ar putea sa pierdem pe fondul ca Romania este in criza financiara si sa ne invoce acolo niste legi pentru stabilirea unor masuri financiare pentru a scoate tara din criza. Pe acest fond si cu aceste verdicte cred ca viom pierde. Apropo eu sunt bugatra in aceeasi situatie cam ca si d-stra.
Buna seara,
Se pare ca nu prea exista solutie deoarece legislatia comunitara lasa la latitudinea statelor modul de reglementare a unei astfel de probleme (exista ceva stipulat insa se refera la femeile care alapteaza si potrivit unor pareri nu poate fi aplicata) .
Va voi tine la curent deoarece si eu intentionez sa ii dau in judecata

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului cucu andreea cucu andreea primesc indemnizatie de crestere a copilului. am un magazin si sunt patron fara venituri. intrebarea mea este:pot vinde la magazinul meu fara sa am contract de ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor militare; salariile medii brute si nete pe economie, ulterioare anului 1991 Plano10 Plano10 Mai sunt cateva zile si se implineste termenul de 15 de zile pentru emiterea HG prin care sa se aprobe normele de recalculare a pensiilor conform Legii ... (vezi toată discuția)
Principii in drept ContSters184021 ContSters184021 Nefiind in domeniu, am niste neclaritati: 1) Cum ar putea un lefegiu sa lucreze corect, dar impotriva celui ce l-a naimit? 2) Cum ar putea un judecator sa ... (vezi toată discuția)