avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... refuzare facturi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

refuzare facturi

O companie pentru care am prestat servicii in baza unui contract aflat inca in vigoare, refuza sa imi primeasca facturile si implicit sa le achite- refuzand totodata sa imi acorde vreo explicatie. Serviciile prestate de mine in calitate de PFA au fost in concordanta cu specificatiile contractuale, dar Beneficiarul pur si simplu nu doreste sa imi achite sumele cuvenite asteptand probabil expirarea valabilitatii contractului.
Imi puteti indica, va rog, ce pasi ar trebui sa urmez pentru a intra in posesia banilor ce mi se cuvin?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 22:40, 21 Decembrie 2010
ce servicii ati prestat? exista dovada existentei contractului si a prestarii efective a serviciilor respective?
servicii de consultanta. Detin contractele semnate intre mine si companie precum si copiile tuturor contractelor cu tertele parti care au fost beneficiarii finali.
Au semnat undeva beneficiari ca serviciului a fost prestat? Atunci trimiteti factura si dati termen de plata. Obligatia de plata se naste din momentul semnarii efectuarii prestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, situatia este asa: - contract prestari servicii intre ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu prejudicii, despagubiri, pretentii Buna ziua, situatia este asa: Contract prestari servicii intre SRL/prestator si ONG /beneficiar, din 2019 si incetat ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii ady.alex ady.alex Buna ziua! am si eu o problema. societatea mea a incheiat un contract de prestari servicii cu o persoana fizica pentru intocmirea documentatiei in vederea ... (vezi toată discuția)
Despagubiri , prejudicii, actiune in pretentii , raspundere contractuala ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu DESPAGUBIRI , PREJUDICII, ACTIUNE IN PRETENTII , RASPUNDERE CONTRACTUALA Buna ziua, Contract prestari servicii intre SRL/prestator si ONG /beneficiar, din ... (vezi toată discuția)