avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... sofer profesionist - inapt dupa vizita medicala anuala?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

sofer profesionist - inapt dupa vizita medicala anuala?

buna seara,sotul meu este angajat sofer profesionist ,in noiembrie 2009 a suferit un infarct miocardic,iar in februarie 2010 a facut o operatie de by-pass coronarian.Astazi a facut vizita medicala anuala la siguranta circulatiei(cam asa ceva) si i s-a spus ca conform legii nu este apt de a mai conduce ,desi de la cardiologul care il urmareste are o adeverinta din luna mai in care scrie "apt pt a conduce".Problema este ca doamna doctor de astazi a spus ca stie ca asa e legea dar nu a stiu sa ne spuna care lege si daca o gasim pe undeva si dupa ce o citim intelegem altceva putem face contestatie la ministerul transporturilor.Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta,ce lege este ,unde sa o caut si daca stiti exact care e situatia lui.,pt ca fara atestatul asta medical isi pierde locul de munca

Alte discuții în legătură

Sofer tir cu by-pass Roza43 Roza43 Buna seara. Intrebarea mea este: un sofer profesionist care a suferit o interventie chirurgicala pe cord(by-pass) mai poate profesa? Va primii aprobarea celor ... (vezi toată discuția)
Se poate face ceva in acest caz? ar fi sanse de castig? mdmd mdmd buna ziua! las aici cazul tatalui meu: In urma unei probleme ivite la inima,medicul cardiolog + medicul de coronarigrafie mi-au recomandat operatia de by ... (vezi toată discuția)
Infarct miocardic subendocardic -operatie bypass hoina hoina in luna oct.am avut infarct miocardic cit si alte probleme-insuficienta ventriculara stinga,insuficenta mitrala/valva/stenoza arterelor/cardiopatie ... (vezi toată discuția)