avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe transfer de proprietate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe transfer de proprietate

Buna seara,
In anul 1994 am cumparat 1 ha teren extravilan, prin contract sub semnatura privata.Datorita faptului ca vanzatorul a refuzat sa incheiem actul autentic, m-am adresat instantei judecatoresti.Prin hotarare judecatoreasca mi se recunoaste dreptul de proprietate asupra terenului.
De la Oficiul de cadastru mi s-a spus ca nu pot intabula pana nu fac dovada achitarii impozitului pe tranzactie.
Organul fiscal din localitate a trimis sentinta in localitatea de domiciliu a vanzatorului (acesta nefiind in tara).
Va rog sa-mi spuneti cum pot sa-mi intabulez dreptul de proprietate asupra terenului?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Intabulare drept de proprietate in baza hotararii judecatoresti - cum obtin dovada ca s-a platit impozitul pe venitul din transferul dreptului de proprietate? nsb nsb la actele necesare intabularii dreptului de proprietate in baza hotararii judecatoresti se cere si dovada achitarii impozitului pe venitul obtinut din ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat in baza unei adeverinte dncl dncl Buna ziuaUn teren cumparat in 1994 in baza adeverintei de reconstituire pe leg 18/91 fara acte notariale mai poate fi intabulat?Pot aparea ceva probleme cu ... (vezi toată discuția)
Intabulare sentinta judecatoreasca gianina5 gianina5 Am cumparat in anul 2008 un teren extravilan , fara a merge la notar cu proprietarul pentru un contract autentic de vanzare-cumparare. In anul 2009 am ... (vezi toată discuția)