avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contractul de comision
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contractul de comision

sub ce forma se impoziteaza contractele de comision ?veniturile realizate in urma contractelor de comision se pot lua in calcul la stabilirea indemnizatiei pt. cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Danut Ruse , Avocat 02:34, 8 Decembrie 2010
Orice venit se impoziteaza conform legii, inclusiv veniturile rezultate din contracte de comision.
Aceasta activitate de comisionar poate imbraca mai multe forme de exercitare, respectiv se poate desfasura de catre o persoana juridica sau de catre o persoana fizica. In cazul in care aceasta activitate este desfasurata de catre o persoana juridica iar dvs aveti o anumita calitate in acea firma, veniturile rezultate au relevanta in stabilirea indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Part-time si indemnizatia pentr crestere copil iulia pinzaru iulia pinzaru Buna ziua, Fiind in plata pana la 5.08.2010, indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani, in cazul angajarii part-time se va suspenda ... (vezi toată discuția)
Contract de comisionare sogedacom sogedacom este corect sa inchei un contract de comisionare intre o persoana fizica (un angajat al societatii) si o societate , pentru care aceea persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - doctorand si salariat Luminita2015 Luminita2015 Sunt doctorand si primesc bursa doctorala din fonduri europene- neimpozabila - DAR lucrez 8 ore / zi si, imi este recunoscuta vechimea in munca, si, in ... (vezi toată discuția)