avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Ajutor boli grave/incurabile sau contract de mecenat?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Ajutor boli grave/incurabile sau contract de mecenat?

Am platit pentru o angajata, in baza unei facturi pe numele firmei, medicamente pentru tratamentul cirozei(daca o fi posibil sa fie tratata). Pot sa incadrez cheltuiala, d.p.d.v. al deductibilitatii la calculul impozitului pe profit, la cheltuieli sociale(2% la chelt cu salariile), sau trebuie sa fac un contract de mecenat si sa o bag la chelt. cu sponsorizarea? Multumesc pentru opinii!
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consultant resurse umane 15:20, 8 Decembrie 2010
Va recomand sa incheiati un Contract de Sponsorizare, in care mentionati suma din factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare GABITU GABITU Am o societate care inregistreaza pierderi fiscale. Pot face sponsorizare? (vezi toată discuția)
Sponsorizare oliana oliana va rog sa ma ajutati,- cifrele sunt orientative pentru a fi mai usor de calculat In data de 30 dec.2010 am facut o sponsorizare in numerar unei echipe de ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare concurs ContSters61319 ContSters61319 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea speta: Eu, ca societate comerciala, vreau sa sponsorirez premiile pentru locul 1,2 si 3 din cadrul unui ... (vezi toată discuția)