avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nelamuriri in privinta asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nelamuriri in privinta asociatiei

In luna Noiembrie am depus subventia de incalzire pt 1 singura persoana si mi-a fost primita,iar azi am vazut cu stupoare ca mi-a trecut 2 persoane la intertinere pe luna Octombrie.Avea voie s-a imi primeasca subventia pt 1 persoana ,daca ea mi-a bagat cu o luna in urma 2 persoane?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreea1824 , utilizator 17:31, 8 Decembrie 2010
Pe langa faptul ca aceste ajutoare se dau incepand cu luna NOIEMBRIE 2010, dvs. discutati cu stupoare de luna octombrie 2010, apoi acestea sunt probleme care se rezolva pe forum? Nu ar fi mai inteligent sa va adresati conducerii as. prop.?
Problemele aparute in cadrul asociatei de proprietari/locatari se solutioneaza prin implicarea si responsabilizarea presedintelui de asociatie=reprezentantul legal al acesteia
Sustineti aspecte contradictorii si contrare legii
Ultima modificare: Miercuri, 8 Decembrie 2010
ynocentta, utilizator
Aatazi s-a afisat tabelul cu nr de persoane si cost,deasta v-am spus ca m-a trecut din urma desi eu am depus declaratia pt subventie in luna noiembrie si nu mi-a zis nimic.
Credeam ca suntem aici sa ne ajutam nu s-a ne judecam unii pe alti.
Ce este contradictor legii?
Ca ma trece din urma si totusi imi primeste subventia?Cine incalca legea?
Ea a trecut 2 persoane ca a venit cineva la mine si a stat 1 saptaman,s-a luat dupa un locatar nebun
Contrarietatea consta in aspectele precizate de dvs referitor la "avea voie s-a imi primeasca subventia pt 1 persoana,daca ea mia bagat cu o luna in urma 2 persoane ?"
Administratorul care eventual a intocmit listele nu este unic responsabil pentru numarul de persoane introduse in evidenta si nu are relevanta evidenta persoanelor unei luni fata de alte luni
Daca apreciati ca impunerile mentionate in lista de plata a cotelor de intretinere nu releva realitatea sau sunt netemeinice,aveti dreptul in temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 si art 12 A c) d) din HG nr 1588/2007 sa contesttati valorile impuse si sa solicitati presedintelui de asociatie documentul in baza caruia au fost trecute in evidenta la dvs 2 persoane
Presedintele de asociatie are obligatia sa va raspunda in termen de 7 zile

Alte discuții în legătură

Unde pot reclama un administrator de bloc ? Gaby123123 Gaby123123 Salut . O sa zic pe scurt ,in apartament locuiesc 3 persoane , soția ,copil de 8 ani și copil de 1 an ,practic 2 persoane la întreținere . Eu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Lntretinerea la bloc Diana3188 Diana3188 Buna ziua. Astazi din nou, m-am confruntat cu o problema la veche. Am un apartament in care nu locuieste nimeni de aproximativ 3 ani de zile. se merge in acel ... (vezi toată discuția)
Facturare greşită la întreținere Monica_Andreia Monica_Andreia Bună ziua,sunt proprietarul unei garsoniere de patru ani de zile, iar de doua luni în factura apare doua persoane la întreținere (subliniez faptul că ... (vezi toată discuția)