avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Arhivele societãþilor radiate în urma insolvenþei
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Arhivele societãþilor radiate în urma insolvenþei

Spuneţi-mi vă rog voi (lichidatorii judiciari) ce faceţi cu arhivele societăţilor radiate, după parcurgerea perioadei de lichidare judiciară, atunci când în cadrul procedurii de faliment nu ai suficiente fonduri pentru depozitarea lor într-o arhivă specializată, iar foştii administratori nu mai sunt de găsit sau nu mai vor sa preia inapoi arhiva debitoarei de la lichidatorul judiciar?
Eu am ajuns la conclu
zia că, o voi preda la un centru de colectare deşeuri de hârtie, pentru că nu mai am spatiu de depozitare .

Alte discuții în legătură

Cine reprezinta o societate aflata in faliment rrocambole rrocambole O societate aflata in faliment are un proces penal in care este parte vatamata si parte civila. Cine reprezinta societatea in proces si in baza carui articol ... (vezi toată discuția)
Radiere srl de la onrc Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! In baza art. 131 din L85/2006 privind procedura insolventei Tribunalul dispune: - inchiderea procedurii falimentului debitoarei X - ... (vezi toată discuția)
Faliment / lichidare alva19 alva19 Buna Ziua, Am o firma care se afla in procedura de faliment, iar cei care au fost desemnati sa se ocupe de aceasta procedura nu au reusit sa ia legatura cu ... (vezi toată discuția)