avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare diploma bac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare diploma bac

buna ziua,intrebarea mea este,are voie vreo institutie de invatamant sa-ti retina o diploma??este vorba de o facultate din deva.pt a o recupera trebuie sa achit un an intreg,de ce?.va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicole852107 , utilizator 17:07, 8 Decembrie 2010
Formulatio reclamatie la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului
...de obicei se face o cere , in cazul in care dmv inca sunteti studenta , si mentionati ca aveti nevoie de diploma , faceti o copie dupa care o aduceti inapoi deoarece atata timp cat studiati intr-o universitatea diploma de bacalaureat ramane la ei pana la finalizarea studiilor dupa care vi se inapoiaza impreuna cu diploma de licenta aferenta studiilor...acum depinde probabil dmv vreti sa renuntati la faculatate sau nustiu....
nu mai sunt studenta...e vorba de anul 2007,am platit aproape jumate din suma pe anul respectiv si dupa 3 luni am decis sa nu mai merg...nu era ceea ce ziceau ei....niste mincinosi cu rectorul in frunte....cred ca sunt multi care regreta caci s-au inscris acolo...infine,si dupa aceste 3 luni am mers sa-mi retrag diploma,bineinteles prin cerere,asa cum trebuie si la urma secretara imi spune...dar stiti ,trebuie sa achitati intregul an scolar pt a va o inmana!!!asa ca....nu stiu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare studii 'spiru haret' daniada daniada Buna ziua. Am terminat cursurile Facultatii de Limba si Literatura Romana - Univ. Spiru Haret, in 2008, la ID, cu anul de inscriere la Universitate - 2004, ... (vezi toată discuția)
Diploma bac victor11 victor11 Buna ziua M-am inscris anul trecut la o facultate. De la depunerea cererii de inscriere si pana la inceputul noului an scolar mi s-a ivit oportunitatea de ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa-mi recuperez diploma de bacalaureat dianaSi85 dianaSi85 problema mea este urmatoarea: sunt inscrisa la o facultate (de zi) de drept specializare Administratie Publica,unde mi-am depus toate actele in original si am ... (vezi toată discuția)