avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... executor judecatoresc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

executor judecatoresc

Buna seara,
Imi puteti recomanda un executor judecatoresc cu rezultate bune si rapide in recuperarea drepturilor salariale? Am hotararea judecatoreasca definitiva, tribunalul mi-a dat castig de cauza, dar firma fiind din Bucuresti am inteles ca executorul trebuie sa fie tot din Bucuresti.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ioana2525 , utilizator 20:40, 8 Decembrie 2010
Intradevar trebuie sa va adresati unui executor judecatoresc ce are biroul in raza teritoriala unde firma debitoare isi are sediul social.
Intrebarea este alta...cu tot respectul....."Imi puteti recomanda un executor judecatoresc cu rezultate bune si rapide in recuperarea drepturilor salariale?"...stiu ca executorul trebuie sa fie din Bucuresti.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariu, neexecutare hotarare judecatoreasca smaranditza smaranditza Un domn a fost angajat mai multi ani la o societate, domeniu de activitate - constructii. In perioada noiembrie 2013- ianuarie 2014 nu i-au fost platite ... (vezi toată discuția)
Am castigat un proces pentru recuperare drepturi salari neplatite ce pot face in continuare? fostul patron refuza hotararea instantei ContSters241026 ContSters241026 Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta la plata sumei de 2800 lei către reclamantă, reprezentând drepturi salariale pe lunile aprilie şi mai 2011. ... (vezi toată discuția)
Art.277 c.m. handsu handsu [b]A[/b] a lucrat la subunitatea unei firme , cu care a ajuns la litigiu de munca . Cauza castigata , in intelesul art.289 C.m.sentinta devine definitiva si ... (vezi toată discuția)