avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratie de venit din strainatate formularul 201
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratie de venit din strainatate formularul 201

Buna ziua,

Va solicit ajutorul in legatura cu o problema. Sa va explic situatia:
Locuiesc in strinate intr-un stat UE de pai bine de 3 ani,si in 2009 am incheiat o conventie civila de prestari servicii cu Ambasada Romaniei (institutie romaneasca) in acest stat in urma careia am un venit X cu impozitul de 16 %,catre statul Roman, retunut la sursa.
Intrebarea este daca eu trebuie sa depun formularul 201 la fisc si pe anul 2009 si pe anul 2010 si daca depunand acest formular de venit automat trebuie sa platesc contributiile(asigurari sociale, pensie, somaj) atat pe 2009 cat si pe 2010 cu penalizari.

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Problemele dublei rezidente: carnetul de conducere si valabilitatea in ue TIMarian TIMarian Salutare. Am mai vazut intrebarea aceasta in cadrul forumului, dar niciun raspuns clar. Cazul meu concret: am venit in Italia in 2007, si mi-am obtinut ... (vezi toată discuția)
Conventii in baza codului civil lianamic lianamic Ce obligatii de plata decurg din incheierea unei conventii civile de prestari servicii? Numai impozit, sau toate contributiile sociale platite si de angajat si ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende ole ole pentru anul 2009 cand trebuie depusa declarati privind impozitul pe dividende si cand trebuie platit (vezi toată discuția)