avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neplata taxei de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neplata taxei de timbru

buna seara,sunt in proces cu o SC,am avut judecarea pe fond la tribunal unde respectiva SC a cerut sa plateasca taxa de timbru esalonat si i sa admis cererea de catre instanta,intr-e timp instanta s-a pronuntat si nu s-au depus decat chitantele pe 2 luni din cele 6,dupa care a facut recurs la curtea de apel unde din nou a cerut plata taxei de timbru esalonat si din nou i s-a acceptat de catre instanta,unde din nou a prezentat o chitanta din cele 6,instanta pronuntandu-se aceasta SC nu a mai platit restul de taxa,acum respectiva SC a cerut o contstatie la executare unde a cerut ajutor public judiciar pentru cautiune,intrebarea mea este cum pot sa fac dovada ca nu a platit restul de taxa de timbru si unde pot cere o dovada ca acesta SC nu a platit?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: leonida , utilizator 16:35, 10 Decembrie 2010
Chitantele cu privire la plata taxei de timbru . trebuie sa le gasiti in dosarul cauzei .
Insa in general instanta verifica indeplinirea procedurii cu privire la plata taxei de timbru , din oficiu .
multumesc,problema este ca dosarul respectiv de la curtea de apel nu este inca la arhiva iar pronuntarea in camera de consiliu pentru plata cautiunii cu acordarea ajutorului public judiciar de la judecatorie este vineri,oare la Administratia Financiara pot cere o dovada?
ce fel de litigiu aveti cu firma?
taxa de timbru sau cautiunea ... pentru ce a trebuit sa achite firma?
litigiu principal rezolutiune contract de vanzare-cumparare teren,la tribunal a castigat cumparatorul cu sentinta executorie la curtea de apel tot cumparatorul,iar vanzatorul a cerut platirea taxei de timbru esalonat ,la dosar fiind doar o chitanta de plata,pt asta vroiam sa stiu cum as putea afla daca a platit restul de taxa de timbru pt ca acum sa inceput un alt proces la judecatorie de catre vanzator prin care contesta executarea si cere pt plata cautiunii ajutor public judiciar si vroiam sa fac dovada ca nu a platit taxa la celelalte instante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutiri de taxe de timbru proces civil mariamem mariamem Vroiam sa-ti spuneti va rog frumos daca sunt scutite de taxe de timbru actiunile si cererile referitoare la cauze penale inclusiv despagubirile civile pentru ... (vezi toată discuția)
Esalonare taxa timbru pe 36 luni Cris1971 Cris1971 Buna ziua, va rog raspundeti-mi la urmatoarea intrebare: Se poate esalona taxa de timbru pentru mai mult de 24 luni? Eu stiam ca nu. Fostul meu sot, pt ca-si ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)