avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abonament romtelecom
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abonament romtelecom

bunica mea are un abonament si un contract la romtelecom... din pacate ea a decedat acum doi ani . e normal ca eu nepot, sa platesc facturile contractului in continuare. mentionez ca am incercat toate metodele de a ma face inteles in fata celeor de la romtelecom dara fara succes insa . ce e de facut?????
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 09:51, 9 Decembrie 2010
Depuneti cererere pentru reziliere contract cu operatorul mentionat,anexand copia certificatului care atesta decesul semnatarului contractual
Fiind vorba de forta majora, a intervenit decesul bunicii, care era titularul contractului de furnizare, Romtelecom trebuia sa ia act de acest lucru si sa rezilieze contractul unilateral. Nu este corect ca sa platitii, in continuare, acel serviciu pentru ca nu sunteti titularul acelui contract. Asa ceva nu se transmite prin mostenire! Reclamati situatia la OPC de domiciliu, este un prim pas pentru rezolvarea problemei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract romtelecom, titular decedat dan_xcm dan_xcm Buna ziua, Titularul contractului Romtelecom a decedat in 2009, am pastrat abonamentul platind la zi abonamentul. Zilele trecute am decis ca doresc sa ... (vezi toată discuția)
Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat tatal meu ... MAYA2 MAYA2 Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat. Tatal meu a detinut un contract de telefonie fixa Telekom, preluat ulterior, in 2021, de Orange. ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie mobila timariu timariu va rog sa ma ajutati sa reziliez un contract de abonament la cosmote,am fost la dilerul cosmote si mia zis ca in data de 15 octombrie se incheie contractul si ... (vezi toată discuția)