avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie mamici --- stimulent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie mamici --- stimulent

as vrea sa stiu daca am nascut in iulie 2010 si ma intorc la serv in februarie 2011 cf. oug/08.12.2010 beneficiez de stimulent de 500 ron lunar?
multumesc
Cel mai recent răspuns: sce76 , utilizator 11:42, 9 Decembrie 2010
da, beficiati.
Nu, deoarece intrati sub incidenta variantei vechi a legii, deci veti beneficia de stimulentul de 100 RON, pana la implinirea a2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent --- indemnizatie mamici mara_m mara_m as vrea sa stiu daca am nascut in iulie 2010 si ma intorc la serv in februarie 2011 cf. oug/08.12.2010 beneficiez de stimulent de 500 ron lunar? multumesc (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie szilvi szilvi Am nascut la 20 IUNIE 2009 si asi dori sa ma intorc la serviciu din martie 2011. Intebarea mea este ca pot beneficia de stimulent de insertie si cat? (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului razvan_dochia2002 razvan_dochia2002 Am intrat in CCC la data de 24.10.2010 (pe legea veche),daca dupa un an merg la munca primesc 500 de lei in plus la salariu sau de ei beneficiaza doar cei ... (vezi toată discuția)