Am completat in 25 Noiembrie 2010, in cadrul unei banci, un formular pentru acordarea a 3 salarii pe un card. Toate bune si frumoase, s-au purtat impecabil, cum este la noi - pupincuristi, ca la asta ne pricepem f bine. Problema e ca pt acea aplicatie m-au pus sa semnez in original un teanc de acte printre care le-am dat si adeverinta de la serviciu in original. Dupa cateva zile am primit mesaj pe telefonul mobil ca cererea este respinsa. Dupa alte cateva zile, mai exact pe 07.12.2010 o persoana de la banca a sunat pe tel fix si a vorbit cu mama, spunandu-i sa ma prezint la banca, cand m-am dus pe 09.12.2010, nu stiau de capul lor, adica cine m-a sunat si de ce? Mi-au spus probabil de la banca centrala a lor, erau f nedumeriti ca daca am fost respinsa ce mai caut acolo!!! S-au purtat cu mine execrabil, nu mai reprezentam pt ei o posibila victima. E ok, dar ce facem cu toate actele semnate de mine, sa nu ma trezesc mai tarziu peste cativa ani ca cineva din cadrul bancii respective isi ia un credit in numele meu, ca s-au auzit multe in legatura cu respectabilii angajati ai bancilor. Intrebarea mea este : Nu era normal sa imi restituie adeverinta si sa rupem actele semnate de mine in originall???? Astept raspunsul dvs. cu nerabdare. Va multumesc anticipat. Stefania
Atata timp ce nu va incadrati in limitele impuse de banca pentru a beneficia de o descoperire de cont, aveti dreptul sa solicitati la banca care sunt conditiile impuse de ei pentru a benefica de aceasta descoperire de cont si returnarea actelor depuse deoarece v-au respins si nu ati beneficiat de serviciile lor.
Daca nu inteleg de buna voie formulati o reclamatie la ANPC.
Aveti dreptate in ceea ce priveste nelinistea dvs.
Personal cunosc doua cazuri in care functionari ai bancii respective sau interpusi ai acestora au accesat credite facand uz de acte false.
Incercati sa formulati o cerere oficiala catre banca respectiva pt.restituirea actelor originale din dosarul de credit, iar in caz de refuz depuneti plangere la Oficiul pt. Protectia Consumatorului.
215
popescuovidiu
buna ziua...va rog sa ma ajutati!!! in anul 2005 am fost la un magazin de rate DOMO am solicitat k talonul de pensie un produs mi au facut copie dupa bulettin ... (vezi toată discuția)