Am primit foarte multe intrebari in ultima vreme despre locurile pe care le-am recomanda noi pentru cei care doresc sa mearga undeva de Revelion (sau de Craciun). Asa incat ne-am gandit sa ne intrebam prietenii din Forum. Daca v-ar intreba cineva unde ii recomandati sa mearga de Revelion ce i-ati spune?
Interesant ar fi sa motivati raspunsul cu cateva lucruri interesante care pot fi facute in locul respectiv.
Pe acest forum, dupa parerea mea, sunt mai multi oameni care gasesc distractiva munca. Cu alte cuvinte, eu personal, nu ma consider o persoana "specializata" in a da consultanta in materie de distractii. Unii chiar se pot multumi cu foarte putin si risca sa fie catalogati ca banali, sau persoane cu orizonturi inguste.
Realista cum sunt, insa, va spun ca intrebarea e prea generala si nu poate avea decat un raspuns general: "Depinde de bugetul pe care il are fiecare, de sanatatea de care dispune, si nu in ultimul rand de starea de spirit". De aceea suntem atat de minunati, pentru ca suntem foarte diferiti unii de altii, si fiecaruia ne place cu totul si cu totul altceva.
Distractie la cote maxime tuturor!
Depinde de situatia financiara a fiecaruia.
Pentru cei cu bani le-as recomanda sa mearga in Spania - Marbella la Poerto Banos sunt cele mai tari petreceri.
Au posibilitatea sa viziteze Palatul Alhambra, care merita vizitat plus ca au sansa sa mearga la in Gibraltar si Maroc fiind de parcurs 100-200 km din Marbella.
Tot nu stiu adresa unde se desfasoara petrecerea de Craciun organizata de Avocatnet astazi 09dec,la clubKulturhause.
Am facut o intrebare ceva mai lunga si ieri pe aceasta tema.
Stie cineva?!