Doresc sa infiintez o firma pentru servicii diverse pentru firme, printre care si identificarea de potentiali doritori de angajare la clinici din strainatate (medici).
Am deja un precontract cu o astfel de clinica care doreste din partea mea sa le trimit CV-uri de medici doritori sa lucreze in strainatate. Evaluarea acestora, interviul si negocierea contractelor de angajare apartin in exclusivitate clinicii, eu urmand sa primesc un comision (exclusiv de la clinica) numai daca interviul se finalizeaza cu un contract de angajare.
Ce cod CAEN imi sugerati, in pentru a nu fi necesara autorizarea de catre Ministerul Muncii ??
Pentru servicii de plasare a fortei de munca aveti nevoie de autorizare de la Ministerul Muncii. Daca obiectul contractului nu este "plasare forta de munca" puteti cauta un cod CAEN gen Consultanta management. E foarte important insa ce va scrie in contractul cu entitatea care va va plati.
In acest moment exista doar un precontract, contractul urmand a fi negociat si semnat ulterior, dupa infiintarea firmei. Obiectul contractului ar fi consultanta in identificarea de potentiali candidati . Este acesta suficient pentru a ma incadra la Consultanta management? Imi puteti sugera un obiect al contractului care sa corespunda acestui scop ? Multumesc.