In ziua de 23 iunie 2010 , in jurul orei 08.00 , am fost impreuna cu tatal meu la o cunostinta de a tatalui sa luam o cantitate de aproximativ 75 l tuica. Pe drum am fost opriti de catre lucratorii vamali si politie , ni s-a perchezitionat masina si ne-a intrebat ce este cu tuica in masina. Le-am spus ca am luat-o de la un prieten de-al tatalui meu care are cazan de tuica autorizat platind accize catre stat, cerandu-ne documente de transport. Ulterior am sunat omul de la care am luat tuica , a venit cu documente de sigilare si desigilare, dar au spus ca noi nu avem document de transport. Nu am firma , sunt persoana fizica , am luat-o pentru consum propiu ( motul copilului ) si 3 pomeni pe care trebuia sa le efectuiez. Tuica era si a tatalui meu , urmand sa luam 37 l eu , 37 l tatal meu.Dupa toate acestea ni s-a confiscat masina si tuica , plus 20000 RON amenda.Rog raspuns urgent. MULTUMESC
Radiere autoturism
vanan
am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)