de curand m-am despartit de cineva si acum sunt cu altcineva si face amenintari la adresa amandurora. dati-mi un sfat cu ce as putea sa fac. la politie nu vreau sa apelez pt ca ar avea inca un motiv in plus de razbunare. va multumesc
ne mai poate raspunde cineva la acest mesaj?nu mai sunt solutii?
Pentru solutionare amiabila contactati personal persoana
Pentru solutionare prin intermediul autoritatilor, formulati plangere catre acestea
Dvs sunteti cel care hotarati varianta
alte solutii nu exista? poate sa ne raspunda si noua cineva la intrebare? am mai vb la tel cu pers respectiva dar tot nu accepta ideea despartirii si continua cu amenintari la adresa noastra
Hartuire
NICOLETA tol
Sunt ,,amanta,, unui barbat casatorit despartit de nevasta in fapt nu de drep de sotia lui de cinci ani , perioada care coincide cu perioada de cand suntem ... (vezi toată discuția)
Hartuire
broasca maria
am avut o relatie timp de 3 ani,in octombrie 2008 neam despartit de atunci si pana acum am mai tinut legatura vizitandune dar acum am hotarat sa inchei ... (vezi toată discuția)
Datorii
fotolist
buna seara!am luat un credit de la bcr in 2007,pana in aprilie a.c,am platit,dar ramanand in urma cu vreo 3-4 rate.au inceput sa ma sacaie astia de la eos cu ... (vezi toată discuția)