avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vatamare din culpa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vatamare din culpa

am un accident cu vatamare din culpa neam inteles cu 5000 ron si 2 ani suspendare , pana in prezent am platit 2000 ron ,si un an jumate suspendare dosarul sa redeschis ca nu am mai dat bani eu nu am servici si nici bunuri mobiliare si imobiliare. va multumesc
daca puteti demonstra ca nu aveti venituri,nu ve-ti pati nimic.daca se dovedeste ca nu platiti ,cu reacredinta,atunci se poate revoca suspendarea.
2 ani suspendare de permis ?
2 ani inchisoare
condus fara permis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier rosica rosica Accident rutier produs acum 2 ani si cateva luni ,cu vatamare corporala care are zile de spitalizare 89,cel vinovat de accident ,nu avea permis ,a mai fost ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - fara permis syberia_sims syberia_sims Buna ziua, Un prieten de-al meu a avut accident aseara. Conducea o motocicleta inmatriculata dar nu avea permis. a mai fost prins conducand fara permis in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - ce pedeapsa ar putea primi? Deea24 Deea24 Buna ziua.Am si eu o intrebare.Cumnatul meu a avut un accident saptamana asta.A condus sub influenta alcoolului,nu a avut centura de siguranta pusa,a mers cu ... (vezi toată discuția)