in 15 nov 2010,am actionat in instanta Finantele locale pentru recuperare taxa mediu pt un autoturism achizitionat in iunie 2010 si inmatriculat in iulie 2010.Va rog sa-mi spuna cineva daca in afara de actiune si copiile dupa chitante.etc.,mai trebuie depusa pana la termen si vreo taxa de timbru ? Va multumesc.
Eu anexez la actiunile clientilor o taxa judiciara de 39 lei si una de 4 lei, plus timbre judiciare in cuantum de 0,30 lei. Cu privire la acest aspect ar trebui sa gasiti pe citatia emisa catre dumneavoastra indicatii din partea instantei cu privire la ce taxe trebuie sa inaintati la dosar pana la termen.
Mai trebuie si traduceri autorizate in limba romana dupa cartea de identitate sau certificatul de inmatriculare din tara din care provine si dupa contractul de vanzare-cumparare. Sunt curios si eu care va fi decizia instantelor pentru autovehiculele cumparate si inmatriculate dupa 15 februarie 2010. Are cineva asa ceva ? - m-as bucura sa primesc si eu, multumesc mult si va doresc toate cele bune. :luck::luck::luck:
Va dau un raspuns dosar 4490/121/2010,sentinta civila 2835/15.09.2010 a Tribunalului Galati,sectia comerciala prin care admite actiunea formulata de reclamant in contradictoriu cu AFP avind ca obiect ""anulare act administrativ RESTITUIRE TAXA POLUARE "". Asa ca se poate !!! Multa sanatate !
Taxa poluare
popa_ionel
BUNA ZIUA, IN CE CONDITII SE POATE RECUPERA TAXA DE POLUARE PLATITA LA TRZORERIE PENTRU UN AUTOTURISM NOU MARCA \"LOGAN\"FABRICAT 19 IUNIE 2010. ASTEPT ... (vezi toată discuția)